Indlæringsmiljø


Plads til installationen

Vent2U systemløsninger kræver mindre plads og nedsætter energiforbruget i forhold til traditionelle ventilationssystemer.

Plads i bygningen kræver større konstruktioner og det koster yderligere på byggekontoen at skabe plads til de store effektive ventilationsløsninger. Jo mindre plads der er til ventilationskanaler, jo højere bliver energiforbrug og støjniveau normalt på ventileringen. Derudover koster det yderligere arbejdstimer og materialer at håndtere de store og komplicerede installationer. Alt i alt koster det noget på både bygningen og driften at skabe et effektivt og godt indeklima. Investeringen bør måles udfra omkostningerne og afkastet, mindre udfra bygningsbudgettet!

Vent2U systemløsning fylder mindre og kræver lavere driftpunkter, hvilket betyder, der er mindre pres på konstruktionernes størrelser og efterfølgende driftsomkostninger. Den mindre plads giver mulighed for at sænke byggekontoen og efterfølgende at nedsætte energiforbruget og belastningen på miljøet.

Med det mindre behov for plads til installationen er Vent2Learn velegnet til installering i både eksisterende bygninger og til renovering af eksisterende ventilationssystemer.

VIL DU HØRE MERE

KONTAKT OS

Med mennesket som udgangspunkt, ser vi på bygningen og hvordan den anvendes. Udfra vores betragtninger udarbejder vi løsningsforslag der netop kan lade sig gøre i den bygning. Skolens indeklima tager vi seriøst.

INFORMATION

Lysholt Allé, DK7100 Vejle, Danmark

EMAIL

info@vent2learn.dk

TELEFON

+45 23 72 02 32

FIND OS