OM OS


Historien

Vent2U vil give dig personlig luft indenfor. Så meget personlig luft som muligt så der kan opnås et sundhedsmæssigt godt indeklima for hver enkelt person i lokalet. Det var startskuddet til at udvikle et system, der skaber det optimale luftforhold lige netop der, hvor der er mest brug for det. 

Vent2U er et ventilationsprincip, der er udviklet af stifteren af Vent2U, Lillian Katrine Kofod. I samarbejde med KE-Fibertec A/S og Technical University of Denmark DTU ved professor Arsen Kirkov Meilikor ved International Centre for Indoor Environment and Energy, Department of Civil Engineering udviklede hun systemløsningen Vent2Learn. 

Undersøgelser på  Teknologisk Institut og Danmarks Tekniske Universitet viser, at Vent2U-metoden bidrager til højere personlig luft end de traditionelle systemer. Undersøgelser på Harvard University og yderligere indhentning af knowhow viser, at bedre personlig luft fører til bedre sundhed, højere tankemæssige funktioner og komfort.

Vent2U blev oprettet efter en studietur til New York 2015. Netop i ugen hvor Climate Week blev holdt i 2015 som optakt til Klimatopmødet i Paris december 2015.

Dansk Industri DI arrangerede en lang række møder med potentielle kunder. New York var i fuld gang med at planlægge resilient efter orkanen Sandy i 2012, der lammede dele af New York og ødelagde for milliarder, og man var meget lydhør for energibesparende byggeri og i særdeleshed fra Danmark.

I foråret 2016 kom Vent2U med i EU-projektet Smart Energy to Market med Vent2U- løsningsmodeller, og den 19. december 2016 indgik Vent2U, KE-fibertec og Petrowsky en konsortiumaftale omkring Vent2Us forretningsudvikling udarbejdet i samarbejde med Smart Energy to Market.

Første demoanlæg Vent2Learn  stod færdigt til 19. februar 2017.

 

VIL DU HØRE MERE

KONTAKT OS

Med mennesket som udgangspunkt, ser vi på bygningen og hvordan den anvendes. Udfra vores betragtninger udarbejder vi løsningsforslag der netop kan lade sig gøre i den bygning. Skolens indeklima tager vi seriøst.

INFORMATION

Lysholt Allé, DK7100 Vejle, Danmark

EMAIL

info@vent2learn.dk

TELEFON

+45 23 72 02 32

FIND OS