FAKTA

CO2 niveauet og intelligente kompetencer.

Skrevet af: Lillian Katrine Kofod

mar 3, 2017

Undersøgelser fra Harvard T.H. Chan School of Public Health Center for Sundhed og Global Environment, SUNY Upstate Medical University og Syracuse University har fundet frem til, at alene nedsat CO2-niveau fra 1.400 til 600 ppm fordobler menneskets intelligente hjernes funktioner i en kognitiv funktionstest (SMS-test). Derudover har yderligere undersøgelser vist, at folk i kontormiljøer med de lave CO2-niveauer scorer højere point i den kognitive funktionstest, end de folk der arbejder i kontormiljøer med højere CO2-niveau. Det viser sig, at hjernens kompetencer signifikant hænger sammen med luftens CO2-niveau. 

Undervisning og kontorarbejde foregår indenfor, og luftens kvalitet i undervisningslokalet og på kontoret har stor indflydelse på hele dagen og de resultater, undervisningen og arbejdet får, ingen tvivl om det.

Find mere på hjemmesiden: http://naturalleader.com/thecogfxstudy/

 


Tags: Ventilation, Indeklima


  TILBAGE TIL FAKTA OVERSIGT
VIL DU HØRE MERE

KONTAKT OS

Med mennesket som udgangspunkt, ser vi på bygningen og hvordan den anvendes. Udfra vores betragtninger udarbejder vi løsningsforslag der netop kan lade sig gøre i den bygning. Skolens indeklima tager vi seriøst.

INFORMATION

Lysholt Allé, DK7100 Vejle, Danmark

EMAIL

info@vent2learn.dk

TELEFON

+45 23 72 02 32

FIND OS